Beginnerscursus Zeilles Volwassenen Randmeer

Cursus omschrijving

In de beginnerscursus leer je de beginselen van het zeilen en raakt u vertrouwd met de boot. Onze CWO-gecertificeerde instructeurs maken u wegwijs over de Friese meren en leren u steeds zelfstandiger de boot te varen.  De weekcursussen starten op zondagmiddag en duren tot zaterdagochtend. Overdag gaat u op pad met een groepje andere volwassenen van hetzelfde zeilniveau en ontvangt u instructie van een van onze gecertificeerde instructeurs. Er kan voor worden gekozen om oefeningen te doen op het meer of juist de uitdaging op te zoeken in nauw vaarwater: de instructeur maakt een les op maat! Na het zeilen is het tijd voor een aftersailhap en een drankje aan de bar of op het terras en kunt u gezellig napraten over de dag. Er wordt elke avond een dagvers driegangen diner geserveerd in de eetzaal of met lekker weer buiten in de zon. Indien gewenst kan er na het diner nog een theorieles worden gevolgd of u kunt lekker ontspannen aan de bar of in de zithoek bij de haard.

CWO-gecertfiiceerde instructeurs

Al onze instructeurs zijn ervaren en CWO-gecertificeerd, hierdoor heeft u garantie op een goed en afwisselend zeilprogramma

Inspraak in het programma

De fijne kneepjes leren voor het huren van een boot, tochten varen of juist puntsgewijs het diploma programma behandelen? In overleg met uw instructeur stelt u een passend programma samen

Ontspanning en sportiviteit gaan hand in hand

Na een intensieve dag zeilen is er ruimte voor ontspanning en een drankje aan de bar of een goed boek in de zithoek

Impressie van de week

  We gaan snel genieten op het water!

  Een gezellige ontvangst met koffie, maar dan snel lekker het water op! Even wennen aan hoe het ook alweer moest

  Vaar een leuke tocht door het prachtige Friesland

  Vanuit onze zeilschool ben je zo bij leuke watersportdorpen als Sloten en Woudsend, en Friesland is prachtig vanaf het water!

  Elke dag een dagverse driegangen maaltijd

  Na het zeilen staat er een heerlijk diner voor jullie klaar. Helemaal verdiend na een lange dag zeilen.

  Haal uw kennis weer op en werk toe naar een volgend diploma

  Onze instructeurs zorgen elke dag voor een nuttig zeilprogramma waar u veel van leert.

  Spijker uw kennis bij met aanvullende theorie en vaardigheden

  Mocht u het leuk vinden dan is het ook mogelijk om wat extra achtergrond te verschaffen bij de zeillessen die u overdag doet, door een theorieles in de avond. Of we gaan aan de slag met andere vaardigheden zoals het bedienen van de motor.

  Zeilen is de perfecte manier om uit te waaien

  Niks heerlijker dan over het water zoeven met de wind in je haren en echt even je hoofd leeg te varen

Enthousiast geworden?