Instructeursopleiding eigenvaardigheid CWO IV kielboot

Cursus omschrijving

Na al die fantastische zeilkampen die je zelf bij de Kikkert hebt gehad sta je nu natuurlijk zelf te trappelen om je enthousiasme voor het zeilen over te brengen op nieuwe cursisten. Je bent gemotiveerd om kinderen de leukste week van het jaar te bezorgen en staat ervoor open om jezelf te ontwikkelen. Buiten het zeilen om krijg je veel skills mee in het aansturen van groepen, het omgaan met kinderen en het samenwerken in een team. Samen met deze hechte groep van vrienden en vriendinnen geven we kinderen jaar in jaar uit de leukste en leerzaamste week van het jaar. Ook buiten het vaarseizoen zien we elkaar veel en ondernemen we gave dingen zoals borrels, feesten en trainingsweekenden.

Anders dan tijdens de zeilkampen, beman je de Randmeer tijdens de opleiding maar met zijn tweëen en je trainer vaart achter je aan en geeft vanaf een afstand training. Hierdoor leer je de boot compleet zelfstandig varen en krijgt het zeilen in de Valk een sportievere inslag dan je misschien vanuit je zeilkampen gewend bent. We proberen tijdens de opleiding om je in zo veel mogelijk verschillende situaties te brengen zodat je de boot als geen ander leert kennen en zelfverzekerd de stap naar het instructeursschap kan maken.

Leer zeilen als de beste

Deze week staat in het teken van intensief trainen op het water, hard werken en uiteindelijk opgaan voor je CWOIV. Ben jij er klaar voor?

De beste trainers staan voor je klaar

Als zeilschool hebben wij een grote groep van zeer ervaren trainers voor je klaarstaan die jou begeleiden en helpen om het beste uit jezelf te halen

Een trainer die bij je past

Door de grote groep aan trainers zorgen wij ervoor dat je training krijgt van iemand die bij je past, en jou kan helpen het hoogste leerrendement uit jezelf te halen

Impressie van de week

  Bereid je theorie voor met onze app

  Door onze interactieve, online leeromgeving kun jij je supergoed voorbereiden op de instructeursopleiding. Fijn, want dat gaat je zeker helpen deze week!

  Elke dag alles uit jezelf halen

  Het is best wat anders dan een cursistenweek, we zeilen van vroeg tot laat en gaan er vol voor! Veel uren maken om zo goed mogelijk te oefenen

  Vul praktische vaardigheden aan met nuttige theorie

  We gaan dieper in op de theorie om ervoor te zorgen dat je de dag erna nog harder en efficiënter kunt zeilen

  Je maakt grote stappen en leert jezelf als zeiler steeds beter kennen

  Wat kan er beter en waar loop je tegenaan? Samen met jou gaan we op zoek naar hoe we je kunnen helpen nog beter te worden!

  Maak je klaar voor je CWO-IV examen

  Aan het eind van de week is het tijd om te laten zien wat je allemaal hebt geleerd. Maak je maar niet druk, dat gaat vast helemaal goedkomen!

  Je eerste stap richting het instructeursschap is gezet!

  Straks ben jij onderdeel van onze fantastische, hechte stafgroep en ga je de leukste zomers van je leven beleven!

Enthousiast geworden?