Instructeursopleiding eigenvaardigheid CWO IV zwaardboot

Cursus omschrijving

Hou jij van hard zeilen, ben je graag intensief en actief bezig en breng je graag jouw enthousiasme over op anderen? Dan is de instructeursopleiding voor jou de perfecte plek! Je bent gemotiveerd om kinderen de leukste week van het jaar te bezorgen en staat ervoor open om jezelf te ontwikkelen. Buiten het zeilen om krijg je veel skills mee in het aansturen van groepen, het omgaan met kinderen en het samenwerken in een team. Samen met deze hechte groep van vrienden en vriendinnen geven we kinderen jaar in jaar uit de leukste en leerzaamste week van het jaar. Ook buiten het vaarseizoen zien we elkaar veel en ondernemen we gave dingen zoals borrels, feesten en trainingsweekenden.

Tijdens de opleiding wordt je begeleid en getraind door onze beste zwaardboottrainers die jou nog zelfstandiger leren met de zwaardboot om te gaan. Je leert om in elke situatie je hoofd koel en je boot onder controle te houden. De zwaardboot is de sportiefste bootsoort uit onze vloot. Dit houdt dus in dat we van jou een actieve houding verwachten en de opleiding dus ook erg intensief, en daarom juist zo leuk en uitdagend is!

Leer zeilen als de beste

Deze week staat in het teken van intensief trainen op het water, hard werken en uiteindelijk opgaan voor je CWOIV. Ben jij er klaar voor?

De beste trainers staan voor je klaar

Als zeilschool hebben wij een grote groep van zeer ervaren trainers voor je klaarstaan die jou begeleiden en helpen om het beste uit jezelf te halen

Een trainer die bij je past

Door de grote groep aan trainers zorgen wij ervoor dat je training krijgt van iemand die bij je past, en jou kan helpen het hoogste leerrendement uit jezelf te halen

Impressie van de week

  Bereid je theorie voor met onze app

  Door onze interactieve, online leeromgeving kun jij je supergoed voorbereiden op de instructeursopleiding. Fijn, want dat gaat je zeker helpen deze week!

  Vul praktische vaardigheden aan met nuttige theorie

  We gaan dieper in op de theorie om ervoor te zorgen dat je de dag erna nog harder en efficiënter kunt zeilen

  Je eerste stap richting het instructeursschap is gezet!

  Straks ben jij onderdeel van onze fantastische, hechte stafgroep en ga je de leukste zomers van je leven beleven!

  Elke dag alles uit jezelf halen

  Het is best wat anders dan een cursistenweek, we zeilen van vroeg tot laat en gaan er vol voor! Veel uren maken om zo goed mogelijk te oefenen

  Elke dag intensief trainen

  Wat kan er beter en waar loop je tegenaan? Samen met jou gaan we op zoek naar hoe we je kunnen helpen nog beter te worden!

  Maak je klaar voor je CWO-IV examen

  Aan het eind van de week is het tijd om te laten zien wat je allemaal hebt geleerd. Maak je maar niet druk, dat gaat vast helemaal goedkomen!

Enthousiast geworden?