Pasen/Pinksteren/Hemelvaart Zeilkamp Laser Bug Blitskikkers 6-9 jaar

Cursus omschrijving

Ben je uitgekeken op de Optimist of gewoon toe aan meer sensatie? Dan is de kleinste boot van Laser wat voor jou. Op zeilkamp in de Bug leer je echt de beginselen van het zwaardbootzeilen. Omdat hij minder stabiel is dan de Optimist, is dit een echte uitdaging voor de jonge zeilers. Door de vorm van het zeil kan het makkelijk opgerold worden, wat het zeilen veilig maakt voor bijna alle weersomstandigheden.

Altijd een staflid in de buurt

We zorgen dat er 24/7 iemand in de buurt is die je kan helpen als je een vraag hebt of even gezellig wil kletsen. Ook vlak voordat je gaat slapen of 's nachts als het juist niet lukt om te slapen.

Het gezelligste kamp op het water en op de kant!

Niet alleen op de kant maken we er een feestje van, ook op het water zorgen we ervoor dat het superleuk is. Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij het naar je zin hebt!

Een echte mini-vakantie!

Lekker zeilen in een lang weekend geeft je meteen een vakantiegevoel, en dat terwijl het eigenlijk gewoon een lang weekend is!

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastische herfstvakantie?

  Alle stafleden staan klaar om er een fantastische week ervan te maken. Snel je spullen op je kamer leggen en starten met de eerste kennismaking en lesjes.

  Elke dag met plezier het water op

  Het zeilen wordt steeds leuker en je snapt het steeds beter. Door middel van spellen, (puzzel)tochten en uitdagende lessen is geen enkele dag hetzelfde

  De beste instructeurs van Friesland!

  Omdat het zo gezellig is, vergeet je af en toe dat je ook nog eens heel veel leert! Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en helpen jou aan je (volgende) diploma.

  Ook op de kant het leukste kamp!

  We bouwen er de hele week een feestje van en zorgen ervoor dat ook op het kant het leukste programma voor je wordt georganiseerd.

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week krijg je van je instructeur je CWO-diploma. Super goed gedaan!

  We sluiten af met een te gekke bonte avond

  Net zoals in de zomer is de laatste avond het grootste feest! We beginnen met een bonte avond met allerlei leuke acts en eindigen met een knallende disco!

Enthousiast geworden?