Zomervakantie Zeilkamp Optimist Brulkikkers 10-12 jaar

Cursus omschrijving

Vrijwel elke grote zeiler is begonnen in een Optimist. Het is dan ook de meest gangbare en bekende lesboot van Nederland. Doordat de boot heel stabiel is en het zeil kleiner gemaakt kan worden bij harde wind, kun je zonder stress je eerste meters op het water maken. Je instructeur geeft je vanuit een volgboot veel tips en tricks waardoor je het zeilen steeds beter onder de knie krijgt. Uiteindelijk zit je op de rand van je boot en scheur je het water over. Omdat plezier in de zeilsport op één staat zorgen wij altijd voor een veilige en prettige leeromgeving waarin de cursist het leuk vindt om uitgedaagd te worden.

Onze Optimist is de SailQube, dit is demeest snelle Optimist tot nu toe. Perfect om samen met je vriendjes en vriendinnetjes in te leren zeilen. En aan het einde van de week vaar je zo weg in de Optimist!

Altijd een staflid in de buurt

We zorgen dat er 24/7 iemand in de buurt is die je kan helpen als je een vraag hebt of even gezellig wil kletsen. Ook vlak voordat je gaat slapen of 's nachts als het juist niet lukt om te slapen.

Het gezelligste kamp op het water en op de kant!

Niet alleen op de kant maken we er een feestje van, ook op het water zorgen we ervoor dat het superleuk is. Wij vinden het onwijs belangrijk dat jij het naar je zin hebt!

Als een baas over het water

In de Opti ben je zelf helemaal de baas over je eigen schip, dat is pas vet! En zo maak je ook kennis met elk aspect van het zeilen

Impressie van de week

  Maak kennis met elkaar en de instructeurs

  Omdat het leuk is als we vanaf het begin af aan één hechte groep vormen, leren we elkaar eerst goed kennen en maken we de eerste stappen met het varen

  Het zeilen gaat steeds beter!

  Door middel van spellen en wedstrijden zorgen we dat de zeilles nooit saai is en dat je met plezier over het water scheurt!

  Ook op de kant het leukste kamp!

  We bouwen er de hele week een feestje van en zorgen ervoor dat ook op het kant het leukste programma voor je wordt georganiseerd.

  De beste instructeurs!

  Omdat het zo gezellig is, vergeet je af en toe dat je ook nog eens heel veel leert! Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en helpen jou aan je (volgende) diploma, ze kunnen zelf supergoed zeilen en doen graag een lesje voor.

  We sluiten af met een te gekke bonte avond

  Net zoals in de zomer is de laatste avond het grootste feest! We beginnen met een bonte avond met allerlei leuke acts en eindigen met een knallende disco!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week krijg je van je instructeur je CWO-diploma. Super goed gedaan!

Enthousiast geworden?