Need advice? Call: +31 514 568 900

Hemelvaart/Pinksteren Zeilkamp Randmeer Opkikkers 14-16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Sportief en actief kielbootzeilen leer je als beste in de Randmeer. De Randmeer is het neusje van de zalm onder de open kielboten; ze heeft de stabiliteit van een kielboot, maar de snelheid en wendbaarheid van een zwaardboot. Dit zorgt ervoor dat je sportief aan het zeilen bent en met de mogelijkheid van trapeze en spinaker leg je de basis voor een leven lang zeilplezier.

Episch feesten en hard zeilen gecombineerd

Meer inspraak in het programma

De perfecte boot voor een goede basis in de zeilsport

Loading...

Impressie van de week

  Maak kennis met elkaar en de boten.

  Koffers naar je kamer, omkleden en snel het water op.. we gaan de eerste meters maken! De eerste dag staat in het teken van kennismaken met elkaar en de boten. Op die manier leggen we een basis voor een fantastische week.

  Hard werken aan je volgende CWO!

  Niet alleen het feesten en het programma op de kant zijn bij de Opkikkers belangrijk: ook het zeilen staat uiteraard hoog in het vaandel. Wedstrijdjes, tochtjes, lessen en op naar het volgende CWO!

  Je vormt deze week een hechte groep

  De Opkikkers zijn een hechte groep. Al snel kijk je om je heen en zie je alleen maar nieuwe vrienden en vriendinnen om je heen. Samen chillen, zeilen, avondprogramma's doen en disco'en, supergezellig.

  Onze instructeurs dagen je graag uit

  Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en stemmen de lessen af op je behoefte en leeftijd. En jullie mogen inmiddels best wel uitgedaagd worden toch? We varen een tocht, doen een wedstrijd en leren heel veel!

  We sluiten af met een episch feestje!

  Op de Kikkert hebben we geen buren en dus kan het laatste feestje doorgaan tot in de late (of vroege ;)) uurtjes. Let''s go!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week nog een diploma-uitreiking, de laatste kiekjes met je lesgroep en instructeur en dan lekker slapen in de auto naar huis.