Need advice? Call: +31 514 568 900

Herfstvakantie Zeilkamp Randmeer Drilkikkers 12-14 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De Randmeer is de grootste boot in onze vloot en hierin kun je vanaf je twaalfde gaan zeilen. De Randmeer is het neusje van de zalm onder de open kielboten; ze heeft de stabiliteit van een kielboot, maar de snelheid en wendbaarheid van een zwaardboot. Dit zorgt ervoor dat je sportief aan het zeilen bent en met de mogelijkheid van trapeze en spinaker leg je de basis voor een leven lang zeilplezier.

Tijd voor echte vette boten!

De perfecte combinatie voor een fantastische vakantie!

Vaar een vette tocht!

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastische herfstvakantie?

  Alle stafleden staan klaar om er een fantastische week ervan te maken. Snel je spullen op je kamer leggen en starten met de eerste kennismaking en lesjes.

  Voor jouw leeftijdsgroep een supervette special!

  We gaan elke week met jouw leeftijdsgroep naar de waterskibaan in Sneek om te waterskiën en boarden. In een gezellige schoolbus bouwen we alleen van de reis al een feestje.

  Serieus werken aan je volgende diploma

  Niet alleen het feesten en het programma op de kant zijn bij de Drilkikkers belangrijk: ook het zeilen staat uiteraard hoog in het vaandel. Wedstrijdjes, tochtjes, lessen en op naar het volgende CWO!

  We sluiten af met een episch feestje!

  Op de Kikkert hebben we geen buren en dus kan het laatste feestje doorgaan tot in de late (of vroege ;)) uurtjes. Let''s go!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week nog een diploma-uitreiking, de laatste kiekjes met je lesgroep en instructeur en dan lekker slapen in de auto naar huis.

  Maak kennis met elkaar en de boten!

  We starten met een korte kennismaking met elkaar en de instructeurs, en gaan als de wiedeweerga het water op om de eerste meters op het water te maken!