Need advice? Call: +31 514 568 900

Herfstvakantie Zeilkamp Randmeer Gifkikkers 16-18 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Sportief en actief kielbootzeilen leer je als beste in de Randmeer. De Randmeer is het neusje van de zalm onder de open kielboten; ze heeft de stabiliteit van een kielboot, maar de snelheid en wendbaarheid van een zwaardboot. Dit zorgt ervoor dat je sportief aan het zeilen bent en met de mogelijkheid van trapeze en spinaker leg je de basis voor een leven lang zeilplezier.

Instructeurs en cursisten bepalen samen het programma

Uitdaging op het water en feest op de kant

In deze boot wordt ook de instructeursopleiding gevaren

Loading...

Impressie van de week

  Maak kennis met elkaar en de boten.

  Koffers naar je kamer, omkleden en snel het water op.. we gaan de eerste meters maken! De eerste dag staat in het teken van kennismaken met elkaar en de boten. Op die manier leggen we een basis voor een fantastische week.

  Onze instructeurs dagen je graag uit

  Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en stemmen de lessen af op je behoefte en leeftijd. En jullie mogen inmiddels best wel uitgedaagd worden toch? We varen een tocht, doen een wedstrijd en leren heel veel!

  Als oudste leeftijdsgroep vorm je een hechte groep

  Feesten, zeilen, chillen en heel veel leuke herinneringen maken. Deze week maak je heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen.

  Je vliegt steeds zelfstandiger het water over!

  We willen dat je zo goed mogelijk zelf leert zeilen. Aan het einde van de week kun je alles zelf en is je instructeur er eigenlijk meer voor de gezelligheid, toch? ;)

  We sluiten af met een episch feestje!

  Op de Kikkert hebben we geen buren en dus kan het laatste feestje doorgaan tot in de late (of vroege ;)) uurtjes. Let''s go!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week nog een diploma-uitreiking, de laatste kiekjes met je lesgroep en instructeur en dan lekker slapen in de auto naar huis.