Need advice? Call: +31 514 568 900

Herfstvakantie Zeilkamp Randmeer Opkikkers 14-16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Sportief en actief kielbootzeilen leer je als beste in de Randmeer. De Randmeer is het neusje van de zalm onder de open kielboten; ze heeft de stabiliteit van een kielboot, maar de snelheid en wendbaarheid van een zwaardboot. Dit zorgt ervoor dat je sportief aan het zeilen bent en met de mogelijkheid van trapeze en spinaker leg je de basis voor een leven lang zeilplezier.

Episch feesten en hard zeilen gecombineerd

Meer inspraak in het programma

Herfstvakantie = meer kans op goede wind

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastisch weekend?

  Alle stafleden zijn er klaar voor om er één groot feest van te maken dit weekend. Heerlijk, zo'n mini vakantie!

  Maak kennis met elkaar en de boten!

  We starten met een korte kennismaking met elkaar en de instructeurs, en gaan als de wiedeweerga het water op om de eerste meters op het water te maken!

  Hard werken aan je volgende CWO!

  Niet alleen het feesten en het programma op de kant zijn bij de Opkikkers belangrijk: ook het zeilen staat uiteraard hoog in het vaandel. Wedstrijdjes, tochtjes, lessen en op naar het volgende CWO!

  Met de Opkikkers vorm je een hechte groep

  In het weekend leer je elkaar goed kennen en wordt je een hechte groep, samen feesten, samen hard zeilen en vooral heel veel lachen!

  Onze instructeurs dagen je graag uit

  Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en stemmen de lessen af op je behoefte en leeftijd. En jullie mogen inmiddels best wel uitgedaagd worden toch? We varen een tocht, doen een wedstrijd en leren heel veel!

  We sluiten af met een episch feestje!

  Op de Kikkert hebben we geen buren en dus kan het laatste feestje doorgaan tot in de late (of vroege ;)) uurtjes. Let''s go!