Need advice? Call: +31 514 568 900

Meivakantie Zeilkamp Laser Bahia Opkikkers 14-16 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Met een lengte van 4.60 meter is de Bahia bijna net zo groot als de Randmeer. Deze uitdagende driemanszwaardboot is echt voor de sportieve zeiler. Het grote zeiloppervlak zorgt ervoor dat je over het water scheurt en wanneer je ook nog de gennaker hijst, is planeren bijna vanzelfsprekend. Voor iedereen die sensatie zoekt tijdens zijn zeilkamp is de Laser Bahia zeker geschikt. Omdat de Bahia groter is dan andere zwaardboten, zal je meer rust hebben om je het zwaardbootzeilen eigen te maken. Samen met jouw speciaal getrainde instructeur zul je in deze week alles uit deze grote zwaardboot halen.

Episch feesten en hard zeilen gecombineerd

Meer inspraak in het programma

De sportiefste uitdaging in jouw leeftijdsgroep!

Loading...

Impressie van de week

  Serieus werken aan je volgende CWO!

  Niet alleen het feesten en het programma op de kant zijn bij de Opkikkers belangrijk: ook het zeilen staat uiteraard hoog in het vaandel. Wedstrijdjes, tochtjes, lessen en op naar het volgende CWO!

  Je vormt deze week een hechte groep

  De Opkikkers zijn een hechte groep. Al snel kijk je om je heen en zie je alleen maar nieuwe vrienden en vriendinnen om je heen. Samen chillen, zeilen, avondprogramma's doen en disco'en, supergezellig.

  We sluiten af met een episch feestje!

  Op de Kikkert hebben we geen buren en dus kan het laatste feestje doorgaan tot in de late (of vroege ;)) uurtjes. Let''s go!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week nog een diploma-uitreiking, de laatste kiekjes met je lesgroep en instructeur en dan lekker slapen in de auto naar huis.

  Onze instructeurs dagen je graag uit

  Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en stemmen de lessen af op je behoefte en leeftijd. En jullie mogen inmiddels best wel uitgedaagd worden toch? We varen een tocht, doen een wedstrijd en leren heel veel!

  De Bahia is de meest sensationele boot uit onze vloot

  Je bent de hele week sportief en intensief bezig, en het is superleuk! In deze boot met hangbanden, gennaker en joystick én waarmee je ook om kan slaan moet je wel bij de les blijven!