Need advice? Call: +31 514 568 900

Pasen/Hemelvaart/Pinksteren Zeilkamp Randmeer Drilkikkers 12-14 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
De Randmeer is de grootste boot in onze vloot en hierin kun je vanaf je twaalfde gaan zeilen. De Randmeer is het neusje van de zalm onder de open kielboten; ze heeft de stabiliteit van een kielboot, maar de snelheid en wendbaarheid van een zwaardboot. Dit zorgt ervoor dat je sportief aan het zeilen bent en met de mogelijkheid van trapeze en spinaker leg je de basis voor een leven lang zeilplezier.

Tijd voor echte vette boten!

De perfecte combinatie voor een fantastische vakantie!

Vaar een vette tocht!

Impressie van de week

  Klaar voor het leukste weekend van het jaar?

  Net als in de zomer bouwen we er dit weekend één groot feest van!

  We leren elkaar snel kennen en bouwen er een feestje van!

  Op de eerste avond doen we een korte kennismaking, maar: geen tijd te verliezen! We starten ook meteen met een vet programma en klein feestje om in te komen.

  Serieus werken aan je volgende diploma

  Niet alleen het feesten en het programma op de kant zijn bij de Drilkikkers belangrijk: ook het zeilen staat uiteraard hoog in het vaandel. Wedstrijdjes, tochtjes, lessen en op naar het volgende CWO!

  Al het leuke van de zomer in één weekend

  Het is een intensief en gezellig programma, maar wedden dat jij een leuker weekend hebt dan je klasgenoten? We doen alles wat de zomer maakt in één weekend.

  We sluiten af met een episch feestje!

  Op de Kikkert hebben we geen buren en dus kan het laatste feestje doorgaan tot in de late (of vroege ;)) uurtjes. Let''s go!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week nog een diploma-uitreiking, de laatste kiekjes met je lesgroep en instructeur en dan lekker slapen in de auto naar huis.