Need advice? Call: +31 514 568 900

Pasen/Pinksteren/Hemelvaart Zeilkamp Hobie Catsy Brulkikkers 10-12 jaar

Customize the activity to your preference and add it to your booking. Later, you can add more activities and provide participant information.

Beschikbaarheid ophalen...
Ook voor catamaran zeilen geldt: jong geleerd is oud gedaan.Daarom hebben wij de kleinste en stoerste catamaran ter wereld in onze vloot: de Hobie Catsy! Deze is ook beschikbaar in de herfstvakantie. . Voor sportievelingen die ervan houden om uitgedaagd te worden is de Catsy de perfecte boot om in te leren zeilen. Met twee of drie leeftijdsgenootjes scheur je over het meer met de instructeur in een volgboot achter je aan. Door de ontspannen leeromgeving wordt het leren ontzettend leuk en zo zul je zien dat je al snel zelfverzekerd over het water scheurt!

Altijd een staflid in de buurt

Het gezelligste kamp op het water en op de kant!

De leukste invulling van je meivakantie!

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastische herfstvakantie?

  Alle stafleden staan klaar om er een fantastische week ervan te maken. Snel je spullen op je kamer leggen en starten met de eerste kennismaking en lesjes.

  Je krijgt superveel plezier in het zeilen!

  Door middel van spellen en wedstrijden zorgen we dat de zeilles nooit saai is en dat je met plezier over het water scheurt!

  Ook op de kant het leukste kamp!

  We bouwen er de hele week een feestje van en zorgen ervoor dat ook op het kant het leukste programma voor je wordt georganiseerd.

  Je wordt een echte pro!

  Omdat het zo gezellig is, vergeet je af en toe dat je ook nog eens heel veel leert! Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en helpen jou aan je (volgende) diploma.

  Superveel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes

  We zorgen altijd voor een gezellige sfeer en al snel worden alle vreemde gezichten je nieuwe vrienden en vriendinnen! De Brulkikkers vormen echt één hechte groep.

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week krijg je van je instructeur je CWO-diploma. Super goed gedaan!