Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Gevorderden Cursus Zeilles Volwassenen Randmeer

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
We starten de week met het opfrissen van de kennis van het zeilen en bouwen op naar het volgende diploma. We zoeken uitdagender vaarwater op en varen tochten terwijl u ondertussen alle manoeuvres kunt oefenen. U leert steeds zelfstandiger de boot te varen en voelt u aan het eind van de cursus echt vertrouwd met de Randmeer en al haar zeileigenschappen. De weekcursussen starten op zondagmiddag en duren tot zaterdagochtend. Overdag gaat u op pad met een groepje andere volwassenen van hetzelfde zeilniveau en ontvangt u instructie van een van onze gecertificeerde instructeurs. Er kan voor worden gekozen om oefeningen te doen op het meer of juist de uitdaging op te zoeken in nauw vaarwater: de instructeur maakt een les op maat! Na het zeilen is het tijd voor een aftersailhap en een drankje aan de bar of op het terras en kunt u gezellig napraten over de dag. Er wordt elke avond een dagvers driegangen diner geserveerd in de eetzaal of met lekker weer buiten in de zon. Indien gewenst kan er na het diner nog een theorieles worden gevolgd of u kunt lekker ontspannen aan de bar of in de zithoek bij de haard.

CWO-gecertfiiceerde instructeurs

Inspraak in het programma

Ontspanning en sportiviteit gaan hand in hand

Loading...

Impressie van de week

  We gaan snel genieten op het water!

  Een gezellige ontvangst met koffie, maar dan snel lekker het water op! Even wennen aan hoe het ook alweer moest

  Vaar een leuke tocht door het prachtige Friesland

  Vanuit onze zeilschool ben je zo bij leuke watersportdorpen als Sloten en Woudsend, en Friesland is prachtig vanaf het water!

  Elke dag een dagverse driegangen maaltijd

  Na het zeilen staat er een heerlijk diner voor jullie klaar. Helemaal verdiend na een lange dag zeilen.

  Haal uw kennis weer op en werk toe naar een volgend diploma

  Onze instructeurs zorgen elke dag voor een nuttig zeilprogramma waar u veel van leert.

  Spijker uw kennis bij met aanvullende theorie en vaardigheden

  Mocht u het leuk vinden dan is het ook mogelijk om wat extra achtergrond te verschaffen bij de zeillessen die u overdag doet, door een theorieles in de avond. Of we gaan aan de slag met andere vaardigheden zoals het bedienen van de motor.

  Zeilen is de perfecte manier om uit te waaien

  Niks heerlijker dan over het water zoeven met de wind in je haren en echt even je hoofd leeg te varen