Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Meivakantie Zeilkamp Laser Bug Blitskikkers 6-9 jaar

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
Ben je uitgekeken op de Optimist of gewoon toe aan meer sensatie? Dan is de kleinste boot van Laser wat voor jou. Op zeilkamp in de Bug leer je echt de beginselen van het zwaardbootzeilen. Omdat hij minder stabiel is dan de Optimist, is dit een echte uitdaging voor de jonge zeilers. Door de vorm van het zeil kan het makkelijk opgerold worden, wat het zeilen veilig maakt voor bijna alle weersomstandigheden.

Altijd een staflid in de buurt

Het gezelligste kamp op het water en op de kant!

Uitdagend & leuk!

Loading...

Impressie van de week

  Elke dag met plezier het water op

  Het zeilen wordt steeds leuker en je snapt het steeds beter. Door middel van spellen, (puzzel)tochten en uitdagende lessen is geen enkele dag hetzelfde

  In de Bug ben je echt de baas over je eigen boot

  Dit eenmans bootje is de eerste stap richting het zwaardboot zeilen en vaar je in je eentje. Daardoor wordt je bekend met elk aspect van het zeilen

  Ook op de kant het leukste kamp!

  We bouwen er de hele week een feestje van en zorgen ervoor dat ook op het kant het leukste programma voor je wordt georganiseerd.

  De beste instructeurs van Friesland!

  Omdat het zo gezellig is, vergeet je af en toe dat je ook nog eens heel veel leert! Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en helpen jou aan je (volgende) diploma.

  We sluiten af met een te gekke bonte avond

  Net zoals in de zomer is de laatste avond het grootste feest! We beginnen met een bonte avond met allerlei leuke acts en eindigen met een knallende disco!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week krijg je van je instructeur je CWO-diploma. Super goed gedaan!