Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Meivakantie Zeilkamp Laser Pico Drilkikkers 12-14 jaar

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
Voor iedereen die de Bug en Optimist ontgroeid is, hebben wij de Laser Pico als ideale opvolger. Deze boot sluit perfect aan op de behoeften van de fanatieke zeilers met wat ervaring, maar is ook voor beginners zeer geschikt. Deze spetterende zwaardboot wordt met twee personen gevaren. Goed bediend komt hij makkelijk in plané. Omdat de Laser Pico zo licht en snel is, krijg je vanzelf veel wind- en bootgevoel. Je krijgt les van speciaal getrainde instructeurs die precies weten hoe je het maximale uit de boot haalt. Ga je schuin? Geen probleem; voeten onder de hangbanden en gaan!

Tijd voor echte vette boten!

De perfecte combinatie voor een fantastische vakantie!

Altijd samen met iemand varen!

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastisch weekend?

  Alle stafleden zijn er klaar voor om er één groot feest van te maken dit weekend. Heerlijk, zo'n mini vakantie!

  Leer elkaar en de boten kennen

  We starten met een korte kennismaking met elkaar en de instructeurs, en gaan als de wiedeweerga het water op om de eerste meters op het water te maken!

  Voor jouw leeftijdsgroep een supervette special!

  We gaan elke week met jouw leeftijdsgroep naar de waterskibaan in Sneek om te waterskiën en boarden. In een gezellige schoolbus bouwen we alleen van de reis al een feestje.

  Serieus gaan voor je volgende diploma!

  Niet alleen het feesten en het programma op de kant zijn bij de Drilkikkers belangrijk: ook het zeilen staat uiteraard hoog in het vaandel. Wedstrijdjes, tochtjes, lessen en op naar het volgende CWO!

  We sluiten af met een episch feestje!

  Op de Kikkert hebben we geen buren en dus kan het laatste feestje doorgaan tot in de late (of vroege ;)) uurtjes. Let''s go!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week nog een diploma-uitreiking, de laatste kiekjes met je lesgroep en instructeur en dan lekker slapen in de auto naar huis.