Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Pasen/Hemelvaart/Pinksteren Zeilkamp Hobie Catsy Blitskikkers 6-9 jaar

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
Ook voor catamaran zeilen geldt: jong geleerd is oud gedaan.Daarom hebben wij de kleinste en stoerste catamaran ter wereld in onze vloot: de Hobie Catsy! Deze is ook beschikbaar in de herfstvakantie. . Voor sportievelingen die ervan houden om uitgedaagd te worden is de Catsy de perfecte boot om in te leren zeilen. Met twee of drie leeftijdsgenootjes scheur je over het meer met de instructeur in een volgboot achter je aan. Door de ontspannen leeromgeving wordt het leren ontzettend leuk en zo zul je zien dat je al snel zelfverzekerd over het water scheurt!

Altijd een staflid in de buurt

Het gezelligste kamp op het water en op de kant!

Een echte mini-vakantie!

Impressie van de week

  Je krijgt superveel plezier in het zeilen!

  Door middel van spellen en wedstrijden zorgen we dat de zeilles nooit saai is en dat je met plezier over het water scheurt!

  Ook op de kant het leukste kamp!

  We bouwen er de hele week een feestje van en zorgen ervoor dat ook op het kant het leukste programma voor je wordt georganiseerd.

  Je wordt een echte pro!

  Omdat het zo gezellig is, vergeet je af en toe dat je ook nog eens heel veel leert! Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en helpen jou aan je (volgende) diploma.

  Superveel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes

  We zorgen altijd voor een gezellige sfeer en al snel worden alle vreemde gezichten je nieuwe vrienden en vriendinnen! De Brulkikkers vormen echt één hechte groep.

  Klaar voor een fantastisch weekend?

  Alle stafleden zijn er klaar voor om er één groot feest van te maken dit weekend. Heerlijk, zo'n mini vakantie!

  We sluiten af met een te gekke bonte avond

  Net zoals in de zomer is de laatste avond het grootste feest! We beginnen met een bonte avond met allerlei leuke acts en eindigen met een knallende disco!