Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Pasen/Hemelvaart/Pinksteren Zeilkamp Laser Pico Drilkikkers 12-14 jaar

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
Voor iedereen die de Bug en Optimist ontgroeid is, hebben wij de Laser Pico als ideale opvolger. Deze boot sluit perfect aan op de behoeften van de fanatieke zeilers met wat ervaring, maar is ook voor beginners zeer geschikt. Deze spetterende zwaardboot wordt met twee personen gevaren. Goed bediend komt hij makkelijk in plané. Omdat de Laser Pico zo licht en snel is, krijg je vanzelf veel wind- en bootgevoel. Je krijgt les van speciaal getrainde instructeurs die precies weten hoe je het maximale uit de boot haalt. Ga je schuin? Geen probleem; voeten onder de hangbanden en gaan!

Tijd voor echte vette boten!

De perfecte combinatie voor een fantastische vakantie!

Altijd samen met iemand varen!

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor het leukste weekend van het jaar?

  Net als in de zomer bouwen we er dit weekend één groot feest van!

  In het voorjaar kun je lekker hard gaan!

  In het voorjaar staat er vaak meer wind dan in de zomer, maar het zonnetje breekt ook af en toe door! Klinkt als een amazing combinatie!

  Al het leuke van de zomer in één weekend

  Het is een intensief en gezellig programma, maar wedden dat jij een leuker weekend hebt dan je klasgenoten? We doen alles wat de zomer maakt in één weekend.

  Serieus gaan voor je volgende diploma!

  Niet alleen het feesten en het programma op de kant zijn bij de Drilkikkers belangrijk: ook het zeilen staat uiteraard hoog in het vaandel. Wedstrijdjes, tochtjes, lessen en op naar het volgende CWO!

  We sluiten af met een episch feestje!

  Op de Kikkert hebben we geen buren en dus kan het laatste feestje doorgaan tot in de late (of vroege ;)) uurtjes. Let''s go!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week nog een diploma-uitreiking, de laatste kiekjes met je lesgroep en instructeur en dan lekker slapen in de auto naar huis.