Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Pasen/Pinksteren/Hemelvaart Zeilkamp Laerling Brulkikkers 10-12 jaar

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
Als je samen op zeilkamp wilt, is de Laerling perfect. Samen zit je aan boord van ‘s werelds kleinste kielboot. Maar ook als je alleen komt, is dit een ideale mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken. De Laerling is geschikt voor kinderen van elk niveau om te leren zeilen. Door zijn zware kiel is de boot zeer stabiel en leuk om te varen. De Laerling bereid jonge kinderen goed voor op het grotere werk in de Randmeer.

Altijd een staflid in de buurt

Het gezelligste kamp op het water en op de kant!

Een echte mini-vakantie!

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastische herfstvakantie?

  Alle stafleden staan klaar om er een fantastische week ervan te maken. Snel je spullen op je kamer leggen en starten met de eerste kennismaking en lesjes.

  Ook op de kant het leukste kamp!

  We bouwen er de hele week een feestje van en zorgen ervoor dat ook op het kant het leukste programma voor je wordt georganiseerd.

  Superveel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes

  We zorgen altijd voor een gezellige sfeer en al snel worden alle vreemde gezichten je nieuwe vrienden en vriendinnen! De Brulkikkers vormen echt één hechte groep.

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week krijg je van je instructeur je CWO-diploma. Super goed gedaan!

  Het zeilen wordt steeds leuker!

  Door middel van spellen en wedstrijden zorgen we dat de zeilles nooit saai is en dat je met plezier over het water scheurt!

  De beste instructeurs!

  Omdat het zo gezellig is, vergeet je af en toe dat je ook nog eens heel veel leert! Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en helpen jou aan je (volgende) diploma.