Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Zomervakantie Zeilkamp Laser Bahia Gifkikkers 16-18 jaar

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
Met een lengte van 4.60 meter is de Bahia bijna net zo groot als de Randmeer. Deze uitdagende driemanszwaardboot is echt voor de sportieve zeiler. Het grote zeiloppervlak zorgt ervoor dat je over het water scheurt en wanneer je ook nog de gennaker hijst, is planeren bijna vanzelfsprekend. Voor iedereen die sensatie zoekt tijdens zijn zeilkamp is de Laser Bahia zeker geschikt. Omdat de Bahia groter is dan andere zwaardboten, zal je meer rust hebben om je het zwaardbootzeilen eigen te maken. Samen met jouw speciaal getrainde instructeur zul je in deze week alles uit deze grote zwaardboot halen.

Instructeurs en cursisten bepalen samen het programma

Uitdaging op het water en feest op de kant

In deze boot wordt ook de instructeursopleiding gevaren

Loading...

Impressie van de week

  Als oudste leeftijdsgroep vorm je een hechte groep

  Feesten, zeilen, chillen en heel veel leuke herinneringen maken. Deze week maak je heel veel nieuwe vrienden en vriendinnen.

  Je vliegt steeds zelfstandiger over het water

  We willen dat je zo goed mogelijk zelf leert zeilen. Aan het einde van de week kun je alles zelf en is je instructeur er eigenlijk meer voor de gezelligheid, toch? ;)

  We sluiten af met een episch feestje!

  Op de Kikkert hebben we geen buren en dus kan het laatste feestje doorgaan tot in de late (of vroege ;)) uurtjes. Let''s go!

  Naar huis met je diploma op zak!

  Aan het einde van de week nog een diploma-uitreiking, de laatste kiekjes met je lesgroep en instructeur en dan lekker slapen in de auto naar huis.

  Onze instructeurs dagen je graag uit

  Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en stemmen de lessen af op je behoefte en leeftijd. En jullie mogen inmiddels best wel uitgedaagd worden toch? We varen een tocht, doen een wedstrijd en leren heel veel!

  De Bahia is de meest sensationele boot uit onze vloot

  Je bent de hele week sportief en intensief bezig, en het is superleuk! In deze boot met hangbanden, gennaker en joystick én waarmee je ook om kan slaan moet je wel bij de les blijven!