Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Zomervakantie Zeilkamp Laser Bug Brulkikkers 10-12 jaar

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
Ben je uitgekeken op de Optimist of gewoon toe aan meer sensatie? Dan is de kleinste boot van Laser wat voor jou. Op zeilkamp in de Bug leer je echt de beginselen van het zwaardbootzeilen. Omdat hij minder stabiel is dan de Optimist, is dit een echte uitdaging voor de jonge zeilers. Door de vorm van het zeil kan het makkelijk opgerold worden, wat het zeilen veilig maakt voor bijna alle weersomstandigheden.

Altijd een staflid in de buurt

Het gezelligste kamp op het water en op de kant!

Uitdagend & leuk!

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor een fantastisch weekend?

  Alle stafleden zijn er klaar voor om er één groot feest van te maken dit weekend. Heerlijk, zo'n mini vakantie!

  Elke dag met plezier het water op

  Het zeilen wordt steeds leuker en je snapt het steeds beter. Door middel van spellen, (puzzel)tochten en uitdagende lessen is geen enkele dag hetzelfde

  De beste instructeurs van Friesland!

  Omdat het zo gezellig is, vergeet je af en toe dat je ook nog eens heel veel leert! Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd en helpen jou aan je (volgende) diploma.

  Ook op de kant het leukste kamp!

  We bouwen er de hele week een feestje van en zorgen ervoor dat ook op het kant het leukste programma voor je wordt georganiseerd.

  Superveel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes

  We zorgen altijd voor een gezellige sfeer en al snel worden alle vreemde gezichten je nieuwe vrienden en vriendinnen! De Brulkikkers vormen echt één hechte groep.

  Een vette bonte avond ter afsluiting van een te gekke week!

  Gekke acts, leuke liedjes, een toneelstukje en een goocheltruc.. niks is te gek voor de bonte avond! En uiteraard wordt die bonte avond afgesloten met een gave disco