Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Zomervakantie Zeilkamp Rs Feva Drilkikker 12‑14 jaar

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
De directe opvolger van de Laser Pico in onze vloot is de RS Feva. In deze spectaculaire jeugd-zwaardboot vaar je met zijn tweeën. Met zijn moderne uitstraling ben je absoluut een blikvanger op het water. De boot heeft vele extra’s ten opzichte van de Pico, zoals een gennaker! Samenwerken is heel belangrijk in deze boot. Je vaart samen met één leeftijdsgenootje. De Feva is de ideale boot om het zwaardboot zeilen voor het eerst te ervaren, een gevorderde zeiler te worden en de boot is een goede opstap voor het grotere werk in onze vloot: de Laser Bahia.

Maak het zwaardbootzeilen eigen in deze opstap naar de grotere zwaardboten

Daag jezelf uit door de gen te hijsen en keihard over het meer te varen!

Met je vrienden en vriendinnen heb je de leukste week van de zomer!

Loading...

Impressie van de week

  Klaar voor de leukste week van de zomer?

  Je gaat beginnen aan de leukste week van de zomer en je maakt kennis met de instructeurs, je mede-cursisten en je maakt de eerste meters op het water.

  Plezier op het water en goed leren zeilen!

  Om goed te leren zeilen in verschillende situaties, doen we niet alleen lesjes in een baantje, maar varen we ook tochten en organiseren we vette wedstrijden.

  Ook op de kant het leukste kamp!

  In de avond spelen we grote avondspellen en niks is te gek! We bouwen een escaperoom, doen een supergezellige quiz, gaan avondzeilen of doen een speurtocht op het water!

  Een afwisselend programma met speciale activiteiten!

  Op donderdag gaan we met jouw leeftijdsgroep altijd waterskiën in Sneek. Op weg met een grote bus is het al één groot feest. Lukt het jou om een hele ronde op de skies te blijven staan?

  De week wordt afgesloten met het vetste feest van de zomer!

  We sluiten de week af met een knallende party en met lekker weer kunnen we zelfs een festival nabouwen op ons terrein. Weet jij al welk verzoeknummertje jij gaat indienen?

  Je CWO-diploma in de pocket!

  Voor je weer naar huis gaat hebben we nog de diploma-uitreiking. Want naast dat je heel veel hebt gelachen, heb je ook superveel geleerd!