Advies nodig? Bel: +31 514 568 900

Zomervakantie Zeilkamp RS Feva Opkikker 14‑16 jaar

Personaliseer de activiteit naar wens en voeg hem toe aan je boeking. Later kun je meer activiteiten toevoegen en deelnemerinformatie opgeven.

Beschikbaarheid ophalen...
De RS Feva is de ideale tussenstap tussen de Laser Pico en de Laser Bahia. De boot heeft vele extra’s ten opzichte van de Pico, zoals een gennaker! Samenwerken is heel belangrijk in deze boot. Je vaart deze boot samen met één leeftijdsgenootje. De Feva is de ideale boot om het zwaardboot zeilen voor het eerst te ervaren, een gevorderde zeiler te worden en hij is de perfecte opstap voor de grootste en zwaarste zwaardboot in onze vloot, de Laser Bahia. We adviseren veertienjarige beginnende zwaardboot zeilers eerst een week in de RS Feva te zeilen voordat ze de Laser Bahia kiezen.

In deze opstap naar de grotere zwaardboten maak je het zwaardbootzeilen snel eigen

Daag je leeftijdsgenoten uit voor een wedstrijd

Bouw na het zeilen de leukste feestjes op de kant!

Loading...

Impressie van de week

  Leukste week van de zomer: let's go!

  Op de aankomstdag maken we meteen al de eerste meters op het water en maak je kennis met je leeftijdsgenoten, de instructeurs en de zeilschool. Klaar om te gaan!

  Een zeilprogramma met voldoende uitdaging!

  Of je nu voor het eerst komt zeilen of het al jaren doet: wij stemmen het programma op jouw wensen af. Zo heb je altijd voldoende uitdaging en leer je onwijs veel!

  Inspraak in het programma

  Wij willen dat jij de leukste week van de zomer hebt, daarom mag je natuurlijk ook meebeslissen wat we gaan doen. Wil je een uitgebreid avondspel of gaan we chillen bij het kampvuur? Of wie weet willen jullie de zonsondergang tegemoet zeilen en gaan we nog even het water op!

  Ook op het water een afwisselend programma

  Hoe beter je leert zeilen, hoe meer leuke dingen we kunnen doen! Wat dacht je van een tocht naar een leuk Fries dorpje, een wedstrijd met de hele vloot of avondzeilen?

  We eindigen met het leukste feest van de zomer!

  Een fantastische week met een fantastische afsluiter. We bouwen een knalfeest om de week mee af te sluiten, of een festival buiten op het grasveld!

  Behaal je (volgende) CWO-diploma

  Voordat je naar huis gaat is er nog de diploma uitreiking. Want je hebt deze week weer onwijs veel geleerd!